Jump to content


Photo

M70 antenna mounts / antennas needed


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 baddboybill

baddboybill
  • Boomus Fidelis
  • 12,608 posts
  • LocationIn the middle of nowhere!!

Posted 16 March 2017 - 02:40 PM

Looking for 2 antenna mounts and/or antennas guys n gals. ;-)

#2 blu_fuz

blu_fuz
  • Moderators
  • 12,251 posts
  • LocationWI

Posted 16 March 2017 - 02:40 PM

You might want to tell them 'antenna' mounts/bases.... ;-)



#3 caution

caution
  • Members
  • 1,061 posts
  • LocationHillsboro, Oregon

Posted 20 March 2017 - 01:51 PM

Bill I have a spare sitting here

It's got the two copper washers and one screw for the lower end, if you need the second screw I'll find one for ya



#4 caution

caution
  • Members
  • 1,061 posts
  • LocationHillsboro, Oregon

Posted 20 March 2017 - 10:12 PM

Actually I have both posts and one antenna. It's got a tiny dent but it still extends fine

 

33180339770_9ccd8eddab_o.jpg

33563461355_72886b3150_o.jpg



#5 baddboybill

baddboybill
  • Boomus Fidelis
  • 12,608 posts
  • LocationIn the middle of nowhere!!

Posted 21 March 2017 - 08:52 AM

Actually I have both posts and one antenna. It's got a tiny dent but it still extends fine

33180339770_9ccd8eddab_o.jpg
33563461355_72886b3150_o.jpg


Cool can i buy the mounts? The red tip antenna wont work but ive got some matching antennas im gonna use. Thanks :-)

Actually looking at mounts i dont believe those are from M70 as M70 mounts with plate ove the stubs

#6 caution

caution
  • Members
  • 1,061 posts
  • LocationHillsboro, Oregon

Posted 21 March 2017 - 09:26 AM

They're yours bro

They came out of an M70 and match the mounts on my good M70. What's got you confused?



#7 baddboybill

baddboybill
  • Boomus Fidelis
  • 12,608 posts
  • LocationIn the middle of nowhere!!

Posted 21 March 2017 - 10:01 AM

They're yours bro
They came out of an M70 and match the mounts on my good M70. What's got you confused?


Oh ill take them i just noticed mounting them uses copper plates with 2 screws each

#8 caution

caution
  • Members
  • 1,061 posts
  • LocationHillsboro, Oregon

Posted 21 March 2017 - 10:12 AM

Oh yeah you're right you don't need those screws, I must have stuck those in there when I was parting out the unit.

Hah, maybe they'd be sturdier if they'd used that hole to mount them directly to the box!

PM me your address I'll get them off to ya



#9 baddboybill

baddboybill
  • Boomus Fidelis
  • 12,608 posts
  • LocationIn the middle of nowhere!!

Posted 21 March 2017 - 10:22 AM

Cool thanks

#10 nikonfoo

nikonfoo
  • Members
  • 314 posts

Posted 30 March 2017 - 08:24 AM

ah sorry really this is not a m70 base they look like this
and yes mounting them uses copper plates with 2 screws each over the mount

Attached Files



#11 baddboybill

baddboybill
  • Boomus Fidelis
  • 12,608 posts
  • LocationIn the middle of nowhere!!

Posted 30 March 2017 - 10:46 AM

ah sorry really this is not a m70 base they look like this
and yes mounting them uses copper plates with 2 screws each
over the mount


Yep thanks those do look like proper posts.

#12 caution

caution
  • Members
  • 1,061 posts
  • LocationHillsboro, Oregon

Posted 30 March 2017 - 12:51 PM

Thanks Bill, good to know. I thought they were right because they looked the same as the ones on my good M70 I bought from Joe, but I didn't realize that those were also replacements.



#13 blu_fuz

blu_fuz
  • Moderators
  • 12,251 posts
  • LocationWI

Posted 30 March 2017 - 01:09 PM

Eric, the mounts in the M70 I sent you are not JVC.

#14 baddboybill

baddboybill
  • Boomus Fidelis
  • 12,608 posts
  • LocationIn the middle of nowhere!!

Posted 01 April 2017 - 11:40 AM

Thanks Bill, good to know. I thought they were right because they looked the same as the ones on my good M70 I bought from Joe, but I didn't realize that those were also replacements.


No biggie Eric thanks for sending them anyway.